OVER WALLY

Bij restaurant Wally staan hamburgers centraal; het ultieme comfortfood. Uitgangspunt is: “Doe één ding en doe het goed”.

OVER WALLY

Bij restaurant Wally staan hamburgers centraal; het ultieme comfortfood. Uitgangspunt is: “Doe één ding en doe het goed”. Een afwisselend en duurzaam menu met burgers van biologische koe en vegetarische burgers volgens ons eigen recept. Met niet alledaagse toppings weten we van een burger iets hoogwaardigs te maken. Naast een heerlijke burger vind je op onze menukaart natuurlijk friet, salades en andere bijgerechten, milkshakes, homemade limonades en speciaalbiertjes.

De Wally Bakkerij

Brood maken is een ambacht. Onze burgers verdienen het beste en daarom hebben we een speciaal Wally brioche broodje ontwikkeld die je nergens anders zal vinden. Deze werd in het begin door kleine lokale bakkerijen gemaakt, maar sinds juni 2016 hebben wij onze chefs opgeleid én de materialen/machines aangeschaft om de productie ervan geheel zelfstandig uit te voeren. Voor onze chefs is het een leuke extra uitdaging die je nergens anders ziet, en zo voorzien we onze gasten van een dagelijks vers broodje. Een echte win-win situatie!

DUURZAAM­HEID

Wat is de beste plek om mensen te verleiden voor een vegetarisch gerecht? Precies! Op de plek waar mensen eigenlijk een vleesgerecht verwachten te gaan eten. Bij ons vind je burgers van biologisch koeienvlees. Maar is het niet veel interessanter om eens een burger te proberen met zeewier, Groningse Krombekbonen, oesterzwam of pompoen? Bekijk onze kaart om te zien welke (vega(n)) creaties we momenteel aanbieden.

ONS TEAM

Bij Restaurant Wally staat het woord ‘team’ centraal.
We willen beter worden door nauw met elkaar samen te werken. Al onze producten maken en ontwikkelen we zelf, hierom zijn we dan ook behoorlijk trots op onze ambachtelijke gerechten.